Lunchen in Loenen aan de Vecht

Ben je op zoek naar een gezellige locatie voor een lunch? Scharlei is dé plek in Loenen aan de Vecht om heerlijk te eten. Met onze kaart vol met huisgemaakte lekkernijen zit je bij Scharlei altijd goed.

Lunchroom Scharlei: huisgemaakte lekkernijen

Op de kaart vol met huisgemaakte lekkernijen is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Van huisgemaakte gebakjes tot vers belegde broodjes, of een uitgebreide high tea. We ontvangen je graag in onze gezellige lunchroom. Onze lunchroom wordt gerund door mensen uit de Vechtstreek. Gastvrijheid, inclusiviteit en gemeenschapszin kenmerken deze streek, en we hopen dat je dat ook voelt als je ons bezoekt.

Menukaart Scharlei

Heerlijk lunchen in een prachtig oud pand

In een prachtig oud pand ligt onze gezellige lunchroom. Kom je alleen, met kinderen of neem je jouw trouwe viervoeter mee? Iedereen is welkom, dat vinden we alleen maar gezellig. Op onze kaart vind je verschillende soorten thee, koffie of verschillende verse sappen. Maar ook voor een lekkere lunch ben je bij Scharlei aan het juiste adres.

Lunchen in Loenen aan de Vecht combineren met een andere activiteit? Leuk! Ontdek bijvoorbeeld onze gezellige winkel vol met prachtige streekproducten. Van kunstwerken, ansichtkaarten tot sieraden, je raakt niet uitgekeken. Of proef eens ons eigen Loender bier. Ontdek ook zeker ons gezellige centrum met maar liefst 144 rijksmonumenten. Genoeg te zien dus!

Centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht

Een keer wat anders dan de grote stad? Vanuit Amsterdam en Utrecht sta je binnen een half uur bij ons op de stoep. Ook de Loosdrechtse Plassen liggen om de hoek. Je loopt binnen een half uurtje naar onze gezellige lunchroom. Ontdek de rust van ons mooie dorp, waar genoeg te zien is voor een gezellige middag.

Kom je binnenkort langs? Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 8:30 tot 16:00 uur. Je vindt ons aan de Dorpsstraat 31 in Loenen aan de Vecht. Voor meer informatie kun je ons telefonisch bereiken via +31 (0) 6 150 473 68 of stuur een e-mail naar scharleiwinkel@gmail.com.

Scroll naar top